Theatercollectief ‘t Verskil gebruikt participatief theater, muziek, taal en fotografie om onderwerpen die ons allen aan gaan te belichten en om jouw verhaal een podium te geven. Samen met de deelnemers maken wij verrassende beelden op die raken en een gesprek met het publiek over allerlei thema's. De geleerde lessen op de spelvloer kunnen in het dagelijks leven worden toegepast. Samen plezier maken verbindt.

NIEUWS

‘t Verskil maakte Muziek

Er ontstaat zo langzamerhand een gemeenschap bij 't Verskil. Een familie van superverschillende mensen. Die elkaar ontmoeten. Banden worden sterker. En dat gaat niet ten koste van de eigenheid. We laten elkaar laten groeien. Variaties vieren wij in ons gezelschap. Iedere vogel zingt haar eigen lied. Je had er bij moeten zijn om het te ervaren. Maar er komt zeker een volgende keer. Wees welkom om eens aan sluiten bij ons volgend avontuur! 't Verskil verbindt en versterkt door muziek, theater, binnenkort fotografie en dat magische element wat je niet kunt vastpakken of beschrijven.

Lees meer »

‘t Verskil in ‘t Nieuws

Theatercollectief 't Verskil wil met een voorstelling over suïcide het onderwerp bespreekbaar maken. In de loop van de week spelen ze het stuk voor het eerst in Leeuwarden en willen ze het gesprek aangaan met het publiek.Lees meer op omrop Fryslan >>

Lees meer »

AGENDA

SOEP&SPELEN - KOM je OOK ?

Nieuwsgierig?

Neem Contact met ons op!

collectief@verskil.nl