De eerste stap

Gepubliceerd op 29 november 2022 om 23:02

Misschien durf ik het deze keer wel aan te gaan. Misschien hoef ik het niet altijd voor mezelf te houden. Misschien is er een manier om te uiten wat ik voel en denk. Misschien is er wel iemand met de tijd om te luisteren. Misschien als ik de eerste stap zet.... maakt dat 't Verskil.

Donderdag 1 december gaat Poging 8217 los. Doe je mee? Samen met 10 andere mensen maak je een bijzondere theatervoorstelling over mentale gezondheid en suicide. We werken op donderdagavonden (behalve in de kerstvakantie) en soms op een zaterdag. In februari treden we op. Voel je dat je ook iets hebt te zeggen, zingen, spelen? Ervaring met theater is niet nodig, mag wel. Voor je het weet krijg je er plezier in. In ieder geval een andere avond dan thuis op de bank.

Neem donderdag een voorwerp mee, iets waarvan jij vindt dat het op het podium zichtbaar mag zijn. Als decorstuk, of kledingstuk, .... van vogelkooi tot die mooie rode jas...  Als we er maar een scene mee kunnen maken.

 

Wanneer: donderdagavond 1 december tussen 20 en 22 uur (daarna iedere donderdag)

Waar: Cornelis Trooststraat 48, De DOAS, ruimte Inclusive Community Lab 
Aanmelden via: collectief.verskil@gmail.comWil je niet meespelen maar wel op een andere manier een verschil maken, laat het ons weten via collectief.verskil@gmail.com

We zijn bijvoorbeeld benieuwd naar jouw ervaringen als hoofdpersoon, naaste of omstander van iemand die met mentale gezondheid worstelt en suïcidaliteit. En hoe jij het gesprek aangaat hierover. Of hoe je dit moeilijk vindt maar misschien wel zou willen.

't Verskil Theater Collectief Friesland

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.