Gratis Fotowandeling met 't Verskil

Gepubliceerd op 23 juni 2023 om 11:46

Afgelopen donderdag 22 juni beleefde theatercollectief 't Verskil een onvergetelijk avontuur tijdens een betoverende fotowandeling door de prachtige stad Leeuwarden. Samen met fotograaf Chris Top verkenden de deelnemers de stad met zowel analoge als digitale camera's. Door hun eigen gekozen onderwerp of thema vast te leggen, creëerden ze foto's die het karakter van Leeuwarden op unieke wijze weerspiegelden.

 

Deze eerste ronde van de fotowandeling heeft al verrassende beelden opgeleverd. De deelnemers toonden een oog voor detail terwijl ze door de straten van Leeuwarden trokken. Elk beeld vertelde een verhaal, vastgelegd in een compositie van kleur, licht en emotie. Het was een inspirerende ervaring om de diversiteit en levendigheid van de stad door de lens van de fotografen te zien.

En nu krijg jij de kans om deel te nemen aan de volgende fotowandeling! Op donderdag 29 Juni 2023 om 15:00 uur nodigt 't Verskil je uit om je weer bij hen aan te sluiten voor een gratis fotowandeling. Het vertrekpunt is het hoofdstation in Leeuwarden.

Of je nu een doorgewinterde fotograaf bent of net begint, deze fotowandeling biedt een unieke gelegenheid om de schoonheid van Leeuwarden op een andere manier te ervaren. Je hebt de vrijheid om je mobiele telefoon, eigen camera mee te nemen, of je kunt een camera lenen van Chris Top, die enkele fototoestellen beschikbaar stelt. ** graag wel vermelden bij aanmelding.

Dit stelt je in staat om je volledig te concentreren op het verkennen van de stad en het vastleggen van jouw persoonlijke visie.

De fotowandeling biedt niet alleen de mogelijkheid om je fotografische vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om Leeuwarden op een dieper niveau te verkennen. Door je eigen onderwerp of thema te kiezen, kun je een verhaal vertellen dat specifiek is voor jouw perspectief en ervaring. Het is fascinerend om te zien hoe elke fotograaf zijn of haar unieke interpretatie van de stad vastlegt, waardoor een kleurrijke en gevarieerde collage van beelden ontstaat.

Aanmelden kan via collectief.verskil@gmail.com


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.