De voorstelling : Hoor Mij, Zie mij, Help mij

De voorstelling was te zien bij Tryater

In een betoverende première bracht 't Verskil zijn allereerste theatervoorstelling naar het publiek, een emotioneel meeslepende productie met de krachtige titel 'Hoor mij, zie mij, help mij'. Deze baanbrekende voorstelling, tevens het afstudeerproject van Carolien Tiedema, verkende diepgaand en gevoelig het thema van buitensluiting en het verlangen naar erkenning.

De voorstelling ging over mensen die zich buitengesloten voelen in de samenleving. Door middel van poëtische dialogen, krachtige monologen en indrukwekkende choreografieën werden de diepere lagen van emotie blootgelegd. De deelnemers brachten op een meesterlijke manier de pijn, de hoop en het verlangen naar begrip over. Elk personage vertegenwoordigde op een unieke manier de vele facetten van het 'erbij horen' en het 'niet gehoord worden'. De subtiele nuance en authenticiteit van de acteerprestaties raakten de harten van het publiek. 

Afstudeerproject Carolien Tiedema

Voor regisseur Carolien Tiedema was deze voorstelling niet alleen een artistieke triomf, maar ook een persoonlijke mijlpaal als afstudeerproject. Haar toewijding aan het brengen van gevoelige onderwerpen naar het podium en het aangaan van belangrijke maatschappelijke discussies werden bewonderd en gerespecteerd door het publiek.  't Verskil liet met 'Hoor mij, zie mij, help mij' een debuut voorstelling achter. De voorstelling liet niet alleen de pijn van buitensluiting zien, maar bracht ook een boodschap van hoop en verandering. 't Verskil en Carolien Tiedema hebben met deze voorstelling niet alleen een artistieke triomf behaald, maar hebben ook een belangrijke bijdrage geleverd aan het gesprek over inclusiviteit en begrip in de samenleving.

Nieuwsgierig?
Neem Contact met ons op!

collectief@verskil.nl