Nieuws

Nieuwe maker versterkt ons team!

Vanaf het komende seizoen verwelkomen we een nieuwe maker in ons midden. Met veel enthousiasme kondigen we aan dat Jaap Vos zich bij ons aansluit als theatermaker bij theatercollectief 't Verskil. Jaap brengt een frisse wind en nieuwe ideeën met zich mee. We zijn ervan overtuigd dat zijn creatieve geest een positieve uitwerking zal hebben op de ontwikkelingen binnen ‘t verskil.

Lees meer »

Een donatie voor AYA

Heart and soul❤️🕯️ Dat was onze Kars. Je stelde je open vanaf de eerste keer dat je binnen kwam wandelen bij onze theater proeverij. Vol overgave stortte jij je in het spel.

Lees meer »

‘t Verskil maakte Muziek

Er ontstaat zo langzamerhand een gemeenschap bij 't Verskil. Een familie van superverschillende mensen. Die elkaar ontmoeten. Banden worden sterker. En dat gaat niet ten koste van de eigenheid. We laten elkaar laten groeien. Variaties vieren wij in ons gezelschap. Iedere vogel zingt haar eigen lied. Je had er bij moeten zijn om het te ervaren. Maar er komt zeker een volgende keer. Wees welkom om eens aan sluiten bij ons volgend avontuur! 't Verskil verbindt en versterkt door muziek, theater, binnenkort fotografie en dat magische element wat je niet kunt vastpakken of beschrijven.

Lees meer »

‘t Verskil in ‘t Nieuws

Theatercollectief 't Verskil wil met een voorstelling over suïcide het onderwerp bespreekbaar maken. In de loop van de week spelen ze het stuk voor het eerst in Leeuwarden en willen ze het gesprek aangaan met het publiek.Lees meer op omrop Fryslan >>

Lees meer »

Crowdfunding Voordekunst geslaagd

Namens het team van 't Verskil willen we alle donateurs bedanken voor hun bijdrage aan onze crowdfunding.  Samen zorgen jullie er voor dat wij samen deze voorstellingen mogelijk kunnen maken.

Lees meer »

Muziek maakt 't Verskil - Ronald

Muziek is natuurlijk een belangrijk onderdeel van 't Verskil. Muziek maakt en raakt waar woorden niet werken. Hierbij willen we jullie voorstellen aan het muziekale brein van 't Verskil.

Lees meer »

kerstwens 't Verskil

De komende twee weken nemen we even pauze. We trekken ons terug. Thuis. Bij familie, vrienden of alleen. Met oliebollen, appelbeignets of tomaatjes. Met of zonder kerstboom. Waar je ook bent en met wie je ook bent:

Lees meer »

Nieuwsgierig?
Neem Contact met ons op!

collectief@verskil.nl