Wil je meer weten over ‘t Verskil? Mail ons dan gerust

Wie we zijn


Frank Elsdijk, docent social work

Achtergrond in psychologie en volwasseneneducatie/lifelong learning aan de RUG. Werkt sinds zes jaar als docent bij social work bij NHLStenden. Specialisatie in creativiteit en welzijn en samenleving.  9 jaar actief in participatief theater. Geeft theatertrainingen, maakt theatervoorstellingen en acteert. 

Carolien Tiedema, Theatermaker/docent

Opgegroeid in Friesland is het amateurtheater haar met de paplepel meegegeven. Na de MBO studie Artiest theater aan D’Drive is afgestudeerd aan de Docent theater opleiding van ArtEZ in Zwolle. En heeft zich gespecialiseerd in het maken van community art. Naast theatermaken met Collectief ‘t Verskil werkt zij als externe educatiemaker bij NITE en is freelance theaterdocent op verschillende scholen.

Chris Top, Fotograaf

Naast zijn werk op een revalidatieafdeling is Chris actief als fotograaf. Organiseert fotowandelingen en geeft individuele begeleiding aan mensen die willen leren fotograferen. Hierbij staat niet alleen de technische kennis voorop maar de beleving en het kijken. Door de jaren heen heeft hij zich stap voor stap verder ontwikkeld in de vele aspecten die fotografie te bieden heeft. Fotografie geeft inzicht in situaties waar woorden vaak moeilijk te vinden zijn.

Ronald Jongsma, Muzikant 

Studeert Sociaal Werk in Zwolle aan het Windesheim College en is werkzaam bij Tromptheater in Leeuwarden als zorgbegeleider en muzikant. Richt zich op muzikale expressie en het gezamenlijk creëren met verschillende doelgroepen. Speelt en zingt sinds 2014 in zijn eigen band The Lay en houdt zich sinds een aantal jaren bezig met het muzikaal vormgeven en begeleiden van theaterproducties.

Nieuwsgierig?
Neem Contact met ons op!

collectief.verskil@gmail.com


®'t Verskil 2022 © Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site aantreft bij Collectief 't Verskil