Wil je meer weten over ‘t Verskil? Mail ons dan gerust

Nieuws


Fotowandeling 't Verskil

Hou je van fotografie of ben je benieuwd hoe je fotografie kan gebruiken om je verhaal te vertellen? Dan is de fotowandeling van theatercollectief 't Verskil in Leeuwarden iets voor jou!

Lees meer »

‘t Verskil maakte Muziek

Er ontstaat zo langzamerhand een gemeenschap bij 't Verskil. Een familie van superverschillende mensen. Die elkaar ontmoeten. Banden worden sterker. En dat gaat niet ten koste van de eigenheid. We laten elkaar laten groeien. Variaties vieren wij in ons gezelschap. Iedere vogel zingt haar eigen lied. Je had er bij moeten zijn om het te ervaren. Maar er komt zeker een volgende keer. Wees welkom om eens aan sluiten bij ons volgend avontuur! 't Verskil verbindt en versterkt door muziek, theater, binnenkort fotografie en dat magische element wat je niet kunt vastpakken of beschrijven.

Lees meer »

‘t Verskil maakt muziek

Bij het maken van onze laatste voorstelling ontdekten wij een bron van muzikaal talent en plezier. Dat konden we nog niet allemaal delen en daarom nu een liedjesavond. Tijdens deze avond laten de deelnemers hun eigen nummers aan je horen onder begeleiding van oa. Ronald Jongsma. 

Lees meer »

Wij houden je graag op de hoogte!

Ben jij op zoek naar een creatieve uitlaatklep? Wil je je passie voor theater delen met anderen en nieuwe vaardigheden leren? Dan is 't Verskil het theatercollectief voor jou! Met onze workshops gaan we samen hiermee aan de slag. Doe mee en ontdek wat jij kunt bereiken. Stuur ons een e-mail en laat ons je op de hoogte houden van onze komende activiteiten. Maak van theater jouw passie en laat 't Verskil maken!

Lees meer »

‘t Verskil in ‘t Nieuws

Theatercollectief 't Verskil wil met een voorstelling over suïcide het onderwerp bespreekbaar maken. In de loop van de week spelen ze het stuk voor het eerst in Leeuwarden en willen ze het gesprek aangaan met het publiek.Lees meer op omrop Fryslan >>

Lees meer »

Praten maakt 't verskil

 Project Poging nr 2937 van theatercollectief 't Verskil gaat over mentale gezondheid en suïcide en willen dit bespreekbaar maken. Met behulp van ervaringskennis en door middel van theater en spel maken we een participatieve voorstelling.

Lees meer »

Crowdfunding Voordekunst geslaagd

Namens het team van 't Verskil willen we alle donateurs bedanken voor hun bijdrage aan onze crowdfunding.  Samen zorgen jullie er voor dat wij samen deze voorstellingen mogelijk kunnen maken.

Lees meer »

Jij Maakt t' Verskil


Nieuwsgierig?
Neem Contact met ons op!

collectief.verskil@gmail.com


®'t Verskil 2022 © Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site aantreft bij Collectief 't Verskil