Wil je meer weten over ‘t Verskil? Mail ons dan gerust

Nieuws


‘t Verskil in ‘t Nieuws

Theatercollectief 't Verskil wil met een voorstelling over suïcide het onderwerp bespreekbaar maken. In de loop van de week spelen ze het stuk voor het eerst in Leeuwarden en willen ze het gesprek aangaan met het publiek.Lees meer op omrop Fryslan >>

Lees meer »

Praten maakt 't verskil

 Project Poging nr 2937 van theatercollectief 't Verskil gaat over mentale gezondheid en suïcide en willen dit bespreekbaar maken. Met behulp van ervaringskennis en door middel van theater en spel maken we een participatieve voorstelling.

Lees meer »

Crowdfunding Voordekunst geslaagd

Namens het team van 't Verskil willen we alle donateurs bedanken voor hun bijdrage aan onze crowdfunding.  Samen zorgen jullie er voor dat wij samen deze voorstellingen mogelijk kunnen maken.

Lees meer »

Muziek maakt 't Verskil - Ronald

Muziek is natuurlijk een belangrijk onderdeel van 't Verskil. Muziek maakt en raakt waar woorden niet werken. Hierbij willen we jullie voorstellen aan het muziekale brein van 't Verskil.

Lees meer »

Jij Maakt t' Verskil


Nieuwsgierig?
Neem Contact met ons op!

collectief.verskil@gmail.com


®'t Verskil 2022 © Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site aantreft bij Collectief 't Verskil